PROBLEMI

OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO U ZAGREBU NA VELIKIM MUKAMA ZBOG TOPLINSKOG UDARA 'Danas stranke ne primamo, u slučaju potrebe pošaljite mail ili faks'

 
 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Sve građane koji su poželjeli nešto obaviti u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu u utorak je na ulazu u prostorije u Ulici grada Vukovara dočekala neočekivana obavijest.

- Dana 1. kolovoza 2017. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zbog otežanih uvjeta rada uslijed velikih vrućina neće primati stranke po redovnom rasporedu od 12 do 14 sati, niti odvjetnike u vremenu od 14 do 15 sati. U slučaju potrebe izvolite se obratiti pismeno na adresu Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, telefonom na broj 6327-770, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faxom na broj 6159-033, stoji u obavijesti koju potpisuje šefica odvjetništva Sanja Gospodnetić.

Očito je, dakle, da je toplinski udar, za koji meteorolozi tvrde da će biti najgori ove godine, već na svom početku onemogućio normalno funkcioniranje jedne važne institucije. Zasad nema informacija o organizaciji rada i primanja stranaka u Općinskom državnom odvjetništvu tijekom sljedećih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:37