DUGOGODIŠNJI IGRAČ

'OPET ĆU DOBITI!' Javio se sretnik koji je na Lotu osvojio 6 milijuna kuna: 'Nastavit ću raditi, ali ispunit ću si jednu želju i kupiti kuću na moru'

 
 Ante Cizmic / Ilustracija / CROPIX

I dok Remetinečki gaj u Zagrebu bruji o novom milijunašu i pita se tko je dobitnik iznosa od gotovo 6 milijuna kuna, skromni igrač sam je navratio na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije, iako dobitak može podignuti tek deseti dan od izvlačenja.

Dugogodišnji igrač izrazio je potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta te ukratko ispričao detalje o svojim "igračkim" navikama.

- Igram Loto 7, Loto 6/45 i Eurojackpot i moram vam reći kako za razliku od mnogih vjerujem u igre na sreću. Kao što vjerujem i da ću opet dobiti - rekao je sretni igrač koji je prošli tjedan osvojio 6+1 dobitak u iznosu od 5.985.499,41 kuna.

Iako ima svoje sretne brojeve, kombinaciju koja mu je donijela ovaj sjajan dobitak izabrao je slučajno, a odabrani brojevi nemaju nikakvog značenja.

- I sad živim skromno, a moj način života neće se puno promijeniti. Nastavit ću raditi, a jedina želja koju ću si s vremenom ispuniti jest kupnja kuće na moru - rekao je dobitnik i nastavio:

- Poručujem svim igračima da vjeruju u dobitke jer su oni stvarni, a igru treba prihvatiti i shvatiti samo kao zabavu. Moramo se veseliti svakom dobitku, bez obzira bio on manji ili veći, jer svaki od njih može nam dati vjetar u leđa.

Inače, u srijedu 5. lipnja 2019. igra se Loto 7 za dobitak 6+1 od 400.000 kuna i Jackpot od 10.000.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:36