PREKIPJELO JOJ

OSTAVKA GNJEVNE SDP-ovke 'Ne mogu prijeći preko stvari koje sam doživjela od stranačkih kolega. Ti kvazipolitičari misle da su žene bića drugog reda!'

Tamara Puač
 Vlado Kos / HANZA MEDIA

Tamara Puač više nije predsjednica Gradskog odbora SDP-a grada Požege, piše Požega.eu. Kako sama kaže, pojedinci iz stranke nikako se nisu mogli pomiriti s činjenicom da je na čelu stranke "neposlušna žena". Puač je svega tri mjeseca nakon izbora zbog tih pritisaka očito prekipjelo pa je na mjesto predsjednice podnijela neopozivu ostavku.

- Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove "vlastite", bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke "mačo muškarčine". Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda.

Dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a gradske organizacije Požega, jer ono što sam doživjela od oporbe unutar stranke odnosno pojedinih članova Gradskog odbora nešto je preko čega ne mogu i neću prijeći. Ostavljam to onim naglo probuđenim "mačo muškarčinama“ koji se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji i misle da sve znaju i sve umiju - pojasnila je Puač.

- Ja ću se kao gradska vijećnica koja je dobila povjerenje i mandat Požežana i dalje zalagati za ovaj naš grad i za njegov prosperitet i boriti se svim svojim snagama protiv bilo kakvog vida nezakonitosti od neusklađivanja Statuta i Poslovnika za što je prošao zakonski rok, pa do ovakvih stvari. Sretno nam Valentinovo! - dodala je.

Dotaknula se kratko i Cesarićeve škole ističući da nije niti će biti ni protiv dogradnje škole ni protiv dogradnje sportske dvorane jer bi time bila i protiv svoje stranke koja je u svom mandatu izradila taj projekt.

- Nisam ni protiv školske dvorane, ni protiv školskog prijevoza na što već godinama upozoravam gradske čelnike, ni protiv besplatnih školskih udžbenika za koje se zalažem isto tako unatrag nekoliko godina. Nažalost bez sluha vladajućih - zaključila je Puač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:44