U KOPRIVNICI

OSTOJIĆ SE OBRUŠIO NA POTEZE VLADE I HDZ-a 'Stožer se pretvorio u farsu, u predizborni stožer HDZ-a!'

 Željko Hajdinjak / CROPIX

Rajko Ostojić jutros se u Koprivnici žestoko obrušio na poteze Vlade i HDZ-a vezane uz korona krizu i s tim u vezi mogućnost parlamentarnih izbora u srpnju.

Svi su potezi koji se sad povlače, ocijenio je Ostojić, „rezultat predizborne kampanje”.

- Hrvatska se vlast ne može pohvaliti rezultatima pa su odigrali stari štos, „idemo svi pod nacionalni Stožer”, koji se time pretvorio u farsu, u predizborni stožer HDZ-a – rezimira Ostojić.

Spomenuo je i ostavke ravnateljice koprivničkog Doma za starije Vesne Križan i mandat na raspolaganju ravnatelja splitskog KBC-a Julija Meštrovića.

- Ne ganjamo vještice, niti tražim krivce, nego samo minimalnu odgovornost kakvu je pokazao ravnatelj Meštrović. On je na tu funkciju izabran mimo volje HDZ-a jer da je bio njihov kandidat, sigurno, kao ni Škaričić o ostavki ne bi ni pomislio, a kamoli ju dao – rečeno je.

Sudionici konferencije za novinare jutros u Koprivnici zaključili su da „ljudi koji su trebali biti u samoizolaciji, a iz nekog su ju razloga prekršili, žigosani su, uspoređivani su s revolverašima s Divljeg zapada koji nemilosrdno siju smrt, nazivani su bioteroristima, a sad oni nisu bolesni i mogu na izbore? Parodija”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:49