PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU

OTAC ZARAŽEN KORONAVIRUSOM KOJI JE DIJETE ODVEO U KLAIĆEVU 'U pitanju je bio njegov život, postupio sam kako sam znao u toj situaciji...'

 Milivoj Keber, Goran Mehkek / CROPIX

Muškarac zaražen koronavirusom koji je prije dva tjedna doveo dijete na vađenje krvi u Dječju bolnicu u Klaićevoj u Zagrebu i ondje boravio dva sata, izazvao je žestoku reakciju javnosti, ali i policije koja je rekla da će provesti izvide nakon što ozdravi.

Riječ je o osobi koja je bila u samoizolaciji pod visokom sumnjom na koronavirus - usprkos toj činjenici, on je otišao u Dječju bolnicu bez da je osoblju rekao u kakvoj se situaciji nalazi. Obavio je s djetetom pretrage i otišao kući. Kasnije tijekom dana pokazalo se da je pozitivan na koronavirus.

- Dijete mi je dobro, s majkom je u Zadru. Ja još nisam ozdravio. Čekam nalaze – rekao je taj čovjek za portal 24sata.

Upitan kako se osjeća s obzirom na cijelu situaciju i komentare ljudi nakon što je napustio samoizolaciju i dijete odveo sam u Klaićevu bolnicu, rekao je da u pitanju bio život njegova djeteta.

- Ništa nisam namjerno napravio, Bože moj, pa u pitanju je bio djetetov život i postupio sam kako sam znao u toj situaciji. Nemojte zamjeriti, no ostalo će rješavati moj odvjetnik – rekao je za 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:16