OSUĐENICI

OTKRIVENO GDJE ĆE ZATVORSKU KAZNU SLUŽITI SANADER Perkovića već prebacili u Glinu, Nobilo: To će biti problem zbog 6 zuba koje su mu Nijemci izvadili

Ivo Sanader, Josip Perković
 Željko Puhovski / CROPIX, Damir Krajač / CROPIX

Nakon mjesec dana dijagnostike, odlučeno je - bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader će svoju kaznu služiti u zatvoru u Remetincu, dok je nekadašnji obavještajac Josip Perković već odveden u kaznionicu Glina, neslužbeno doznaje RTL koji navodi da Sanader u Remetincu ostaje vjerojatno zbog učinkovitosti i ušteda s obzirom da će na jesen gotovo svakodnevno morati ići na sud u slučajevima Fimi media i Ina-MOL.

S druge strane, Perković je u Glinu na odsluženje stigao prije deset dana. Riječ je o kaznionici s najvišim stupnjem osiguranja, a njegov odvjetnik Anto Nobilo kaže da Perković nema nikakvih primjedbi na tretman.

- Jedino što mene zabrinjava je udaljenost od Zagreba, s obzirom na njegove zdravstvene probleme, kazao je Nobilo, navodeći da su njegovom klijentu u Njemačkoj izvadili šest gornjih zuba i nisu htjeli popravljati tvrdeći da je riječ o estetskom problemu, pa je Perkovićeva obitelj popravak dogovorila u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Zagrebu, a čeka ga i serija drugih pregleda.

- Da li će zbog toga vjerojatno biti prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj ne znam, ali to ću sve saznati kad se vratim u Zagreb, rekao je Nobilo za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:51