DENIS RAMLJAK

OTKRIVENO TKO JE POLICAJAC KOJI JE ODUŠEVIO SVE Skromni mladić zaraznog osmijeha odbio besplatno ljetovanje u Dubrovniku: Mislim da ne bi bilo fer...

Facebook

 

Dječački osmijeh ni nepuna 24 sata nakon što je svojim osmijehom oduševio na društvenim mrežama i dobio ponudu za sedmodnevno ljetovanje u Dubrovniku.

- Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom u Dubrovniku - napisao je Miho Budman o skupio više od 2.000 lajkova.

Taj policajac na motoru je 28-godišnji Denis Ramljak iz II. Postaje prometne policije u Lučkom. Mihi se zahvalio na ponudi, stupio je s njim u vezu, ali kaže da će mu biti čast da ga upozna i popije s njim kavu. Ali, ne kao Mihina gosta i objašnjava zašto ne može prihvatiti ponudu.

 

- Mislim da ne bi bilo u redu obzirom na sve kolege koji su odradili sjajan posao. Ali, ono što bih jako želio je dres s potpisima reprezentativaca i izbornika. Bilo je sjajno, jer to je velika čast i to se događa samo jednom u životu i još uvijek sam pod dojmom dočeka reprezentativaca. A je li bilo naporno. Je, pred kraj su počele boljeti i trnuti ruke, ali sva ta bol nestane. Kawasaki ima 300 kg i najteže ga je voziti brznom od dva kilometra na sat, kaže Denis i dodaje:

- Ja nisam imao puno prilike komunicirati s igračima jer sam bio u prethodnici kolone, ali osjetio sam tu atmosferu.

Zagreb, 170718.
Oranice.
Policajci koji su sudjelovali u osiguranju povorke Vatrenih.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX

Denis ramljak

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo