DENIS RAMLJAK

OTKRIVENO TKO JE POLICAJAC KOJI JE ODUŠEVIO SVE Skromni mladić zaraznog osmijeha odbio besplatno ljetovanje u Dubrovniku: Mislim da ne bi bilo fer...

OBJAVLJENO:
 • 17.07.2018. u 23:00

 • Facebook

   

  Dječački osmijeh ni nepuna 24 sata nakon što je svojim osmijehom oduševio na društvenim mrežama i dobio ponudu za sedmodnevno ljetovanje u Dubrovniku.

  - Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom u Dubrovniku - napisao je Miho Budman o skupio više od 2.000 lajkova.

  Taj policajac na motoru je 28-godišnji Denis Ramljak iz II. Postaje prometne policije u Lučkom. Mihi se zahvalio na ponudi, stupio je s njim u vezu, ali kaže da će mu biti čast da ga upozna i popije s njim kavu. Ali, ne kao Mihina gosta i objašnjava zašto ne može prihvatiti ponudu.

   

  - Mislim da ne bi bilo u redu obzirom na sve kolege koji su odradili sjajan posao. Ali, ono što bih jako želio je dres s potpisima reprezentativaca i izbornika. Bilo je sjajno, jer to je velika čast i to se događa samo jednom u životu i još uvijek sam pod dojmom dočeka reprezentativaca. A je li bilo naporno. Je, pred kraj su počele boljeti i trnuti ruke, ali sva ta bol nestane. Kawasaki ima 300 kg i najteže ga je voziti brznom od dva kilometra na sat, kaže Denis i dodaje:

  - Ja nisam imao puno prilike komunicirati s igračima jer sam bio u prethodnici kolone, ali osjetio sam tu atmosferu.

  Srđan Vrančić / CROPIX

  Denis ramljak

   

  Izdvajamo