'KATASTROFA...'

'OVAJ ČOVJEK ISPRAZNIO JE KANTU FEKALIJA U MORE!' Snimila bezobrazluk na plaži: 'Rekli smo mu da se srami i ostali u nevjerici njegovom reakcijom'

 
 screenshot Facebook

Stariji čovjek iskrenuo je na plaži Rezalište kod Šibenika kantu punu fekalija u more, izvijestila je čitateljica portala ŠibenikIN koja je snimila i video na kojem se vidi kako gospodin prazni kantu u plićak.

- Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle taj je stariji 'gospodin' iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao - u šoku je novinarima ispričala čitateljica koja se jutros kupala na plaži Rezalište i sve snimila.

Dvadesetak minuta nakon toga, fekalije su još uvijek plutale po plićaku, dodala je.

O tom događaju novinari tog lokalnog portala obavijestili su šibenske komunalne redare koji su kazali da će na snimkama nadzornih kamera provjeriti što se točno tamo dogodilo.

U slučaju da komunalci zateknu osobu da ispušta fekalije ili neki drugi otpad baca u more, tražit će na uvid dokumente, a po utvrđivanju identiteta slijedi prekršajni postupak jer se za fizičku osobu kazna za to djelo može popeti i do dvije tisuće kuna.

- Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija - rekao je šibenski komunalac Bore Rončević za ŠibenikIN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:10