NOVI POČETAK

OVAJ SALON IMA SIMPATIČNU PONUDU KOJU RODITELJI NE MOGU ODBITI Traje samo tjedana dana, a oduševit će vaše mališane

 Jure Mišković / HANZA MEDIA

„U ovom salonu besplatno možeš ošišati svog prvašića. Nova frizura za novi početak!“, stoji na plakatu postavljenom na vratima frizerskog salona „Rina“ na zadarskom predjelu Smiljevac. Simpatičan plakat i još simpatičnija ponuda privukli su znatiželju prolaznika, a sudeći po komentarima, frizerke će u ovom salonu imati posla, piše Zadarski.hr.

Besplatno šišanje za prvašiće, kako nam kaže vlasnica salona Katarina Sambolec, trajat će tjedan dana, od 28. kolovoza do 4. rujna.

- Nije ovo prva godina da besplatno šišamo prvašiće. Meni je zanimljiva njihova osobnost, imaju sedam godina a točno znaju kakvu frizuru hoće. Djevojčice najviše traže pletenice, i to točno određeni način na koji da im budu napravljene, a dečki… Oni su sto puta „teže“ mušterije, u pravilu traže frizure nogometaša, tako da ja moram točno znati kakvu trenutačno frizuru ima neka nogometna zvijezda, inače imam problem… - kroz smijeh nam govori Katarina Sambolec.

- Messi je apsolutni favorit. Odmah za njim idu Ronaldo i Neymar. No oni mijenjaju frizure i ja se moram dobro pripremiti – govori nam Katarina. Njoj je jako simpatično da dečki koji nemaju ni sedam godina, koji tek kreću učiti pisati i čitati, točno znaju, u milimetar, gdje im na glavi mora „izbrijati crtu“, jer tako nosi njihov omiljeni nogometaš.

- Ima situacija i da su roditelji veći fanovi, pa oni diktiraju sa kakvom će frizurom njihov prvašić krenuti u školu – kaže Katarina, ističući da ovu akciju u Hrvatskoj pokreće Otvoreni radio već nekoliko godina, no da ne razumije zašto je odaziv zadarskih frizera zanemariv, piše Zadarski.hr.

- Bude bučno, budemo puni posla a bez ikakve zarade, ali to nas čini boljim ljudima, zadovoljnijima. Pa to sve skupa traje samo jedan tjedan. Roditelji se istroše pred školu, pa barem da im šišanje djeteta bude besplatno. Zato baš i ne volim kada me neki pitaju što ja imam od toga. Imam. Trebate vidjeti tu njihovu sreću i osmijeh zadovoljnih majki – kazala nam je Katarina Sambolec.

Preklani su samo tri zadarska salona sudjelovala u ovoj akciji Otvorenog radija, iako ih u gradu ima više od stotinu. Za lanjski rujan nema podataka, a u salonu „Rina“ na Smiljevcu sudjeluju svake godine. Nadaju da će se u ponedjeljak i drugi saloni „otvoriti vrata“ prvašićima i besplatno ih uljepšati za jedan od najvažnijih dana u njihovom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:12