PUTEM INTERNETA

'OVO JE MOJ PRVI MILIJUN!' Dubrovčanina frapirao jedan telefonski poziv, još ne može doći k sebi: 'Za ovo bi morao raditi deset godina'

 
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Jedan je Dubrovčanin putem interneta odigrao igru Hrvatske lutrije 'Moj prvi milijun' i osvojio milijun kuna.

Ovaj najnoviji hrvatski milijunaš odigrao je više brojčanih lutrija, a zadnja je bila najsretnija.

Iz Hrvatske lutrije su priopćili kako je dobra strana igranja ovakvih lutrija na internetu činjenica da se ne može dogoditi, kao što se dogodilo dobitniku novogodišnje lutrije u Turskoj, da dobitnici propuste podići svoj dobitak. Naime, mali dobitci odmah sjedaju na HL račun, a za velike, kao što je ovaj, Hrvatska lutrija šalje čestitku i obavijest o osvojenom iznosu.

Tako je bilo i sada. Dobitniku iz Dubrovnika su poslali obavijest, a kako nekoliko dana nije otvarao poštu, iz Hrvatske lutrije su ga nazvali da mu čestitaju i jave sretnu vijest o dobitku.

Digao je slušalicu upravo u trenutku kad je u nevjerici gledao obavijest da je osvojio glavni dobitak.

Ispričao je kako do sada nije osvajao „ništa posebno“.

'Upravo čitam obavijest i teško mi je povjerovati u to da sam osvojio glavni dobitak. I da, ovo je doista moj prvi milijun. Ovaj dobitak je desetogodišnja plaća, morao bih deset godina raditi za taj iznos', rekao je sretni dobitnik i dodao da će velik dio novca uložiti u svoje obrazovanje. Još uvijek ne zna što će učiniti s ostatkom novca jer ovakav dobitak nije planirao pa je sada jako uzbuđen.

Brojčana lutrija „Moj prvi milijun“ iznjedrila je 600 dobitnika po 1.000 kuna. Kako neki još nisu podignuli dobitke, iz Hrvatske lutrije poručuju svima koji su odigrali da provjere svoje potvrde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:07