STRUČNJACI IZ ALVAREZA & MARSALA

OVO JE TIM KOJI ĆE POKUŠATI SPASITI AGROKOR Antonio Alvarez III preuzeo restrukturiranje tvrtke, predstavio suradnike, među kojima i jednu Hrvaticu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.04.2017. u 19:19

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Antonio Alvarez III sa timom.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / CROPIX

Danas je restrukturiranje Agrokora preuzeo Antonio Alvarez III iz tvrtke Alvarez & Marsal, koji ulazi u Upravu kao glavni direktor za restrukturiranje. Na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Agrokora predstavio je svoj tim koji bi trebao pomoći u restrukturiranju i stabiliziranju tvrtke. Ti ljudi su njegovi suradnici i ne ulaze u Upravu koncerna. Na konferenciji ih se pojavilo osmero iako ih je u timu, uz Alvareza, devetero.

Radi se o iskusnim managerima s desetljećima iskustva u restrukturiranju i oporavku poslovanja, čije kratke životopise možete pročitati u nastavku:

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Michael Corner Jones.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Michael Corner-Jones je Voditelj A&M Tima za financijsko restrukturiranje iz Velike Britanije i ima više od 20 godina iskustva u turnaroundima.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Max Frangulov.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Max Frangulov je izvršni direktor u Alvarez & Marsalu s više od 20 godina iskustva u strukturiranju operativnih i financijskih rješenja za maksimiziranje vrijednosti interesnih skupina u korporativnim turnaroundima.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Paul Gilbert.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Paul Gilbert je izvršni direktor u Alvarez & Marsalu s više od 20 godina iskustva u turnaroundu, restrukturiranju i privremenom upravljanju. Bio je savjetnik pri restrukturiranju u različitim vrstama industrija i jurisdikcijama s posebnim fokusom na tržišta u razvoju.

A&M
 

Boguslaw Bartczak je izvršni direktor u Alvarez & Marsalu s više od 20 godina iskustva u turnaroundima, restrukturiranju i poboljšanju performansi kompanije u različitim industrijama, uključujući maloprodaju, veleprodaju, logistiku, robu opće potrošnje (posebice pivo i napitci) te proizvodnju.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Renald Bejaoui.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Renald Bejaoui je viši direktor u Alvarez & Marsalu, ima više od 10 godina iskustva u turnaround projektima, korporativnoj transformaciji i spajanjima i akvizicijama.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Thomas Kolaja.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Thomas Kolaja je izvršni direktor koji vodi sektor turnarounda i unapređenja poslovanja za njemačka i europska tržišta u rastu s uredima u Münchenu i Varšavi. Ima preko 20 godina iskustva u restrukturiranju, poslovnoj strategiji i savjetodavnim uslugama vezanim uz unapređenje operacija.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Marija Simovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

Marija Simović je viši direktor u A&M-ovom sektoru za Unapređenje korporativnog poslovanja. Donosi više od 25 godina radnog iskustva na najvišoj managerskoj razini iz područja operacija, lanca opskrbe i upravljanja promjenama za globalno priznate 'blue chip' organizacije.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: David Johnston.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
 

David Johnston je Direktor u londonskom A&M timu za restrukturiranje s više od 11 godina iskustva u turnaroundu, savjetovanju kompanija i računovodstvu.

Zagreb, 040417.
Agrokor na konferenciji za medije predstavio glavnog direktora za restrukturiranje Antonija Alvareza III i njegov siri tim. Na fotografiji: Barry Hopkins.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

Barry Hopkins je viši suradnik u londonskom uredu Alvarez & Marsala. Ima 14 godina iskustva u restrukturiranju i financijama, budući da je radio u investicijskom bankarstvu i kompanijama koje je financirao privatni kapital iz različitih industrija.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo