IMAJU ZAJEDNIČKE TEME

PERIŠA ZA JUTARNJI KOMENTIRAO IZJAVU PUPOVCA 'Rekao sam da dijalog nema alternative, spremni smo čuti njegove argumente'

Josip Periša, šef Glavnog odbora Hvidre (lijevo) i Milorad Pupovac (desno)
 CROPIX

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac danas je pozdravio gestu predsjednika Glavnog odbora HVIDR-e Josipa Periše, koji je u razgovoru za Novi list rekao kako poziva Pupovca na sastanak i razgovor o temama koje su “važne i njemu i braniteljima”.

- Vidjet ćemo što taj poziv znači, vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak. Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu. Ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma, pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju – rekao je Pupovac.

Međutim, kada će i hoće li uopće doći do sastanka Pupovca i predstavnika SDSS-a s jedne i čelnika braniteljskih udruga s druge strane – nakon što je HVIDR-a Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv Milorada Pupovca - zasad nije poznato jer HVIDR-a službeni poziv Pupovcu još nije uputila.

- Ja sam samo, govoreći o daljnjem razvoju situacije, rekao da dijalog nema alternative, da smo mi spremni razgovarati i čuti njegove argumente. Ali ja nisam uputio službeni poziv Miloradu Pupovcu – rekao je Josip Periša u razgovoru za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:29