JUTARNJI U KOPENHAGENU

Perišićev bratić: Ivana je pozitivan test šokirao! Čuli smo se, otkrit ću vam što mi je odmah rekao

Naš reporter Mario Pušić u Kopenhagenu je sreo Petra Perišića koji mu je prenio prvu Ivanovu reakciju
Ivan Perišić (gore lijevo), Petar Perišić (glavna fotografija)
 Boris Kovačev/Cropix, Robert Fajt/Cropix

Vijest da Ivan Perišić neće nastupiti za Hrvatsku protiv Španjolske naše je navijače u Danskoj šokirala još u subotu u večernjim satima, kada su zajedno s domaćinima slavili njihovu pobjedu protiv Walesa za četvrtfinale.

Slučajno susrećemo čovjeka koji nam prenosi prvu Ivanovu reakciju - njegovog bratića, prvog rođaka Petra Perišića, koji je u subotu ujutro sletio u Kopenhagen zrakoplovom iz Splita. Taman je dolazio sa svojeg testiranja na koronavirus. Njegov test bio je negativan, za razliku od onog koji je dan ranije napravio bratić mu Ivan.

image
Petar Perišić, bratić našeg reprezentativca Ivana
Robert Fajt/Cropix

- Ivan se nije cijepio, skoro nijedan igrač iz Intera nije bio cijepljen. Čuli smo se u subotu nakon informacije da je pozitivan. Naravno da je bio u šoku, kao i svi mi. Mogu samo zamisliti kako mu je doista bilo, ali on je nevjerojatno zreo, kao igrač i kao čovjek. Rekao mi je: A što sada, ja ne mogu, ali dečki će uskočiti i stisnuti - govori nam Petar Perišić.

image
Petar Perišić, bratić našeg reprezentativca Ivana
Robert Fajt/Cropix

Na sebi ima dres hrvatske reprezentacije, dakako onaj s brojem 4 kojemu na leđima piše "Perišić". Iako je u Kopenhagen sletio s negativnim covid-testom, odlučio je i ovdje napraviti jedan, kako bi bio siguran da može na utakmicu, a trebat će mu i za povratak kući. Važni su ovi testovi jednako kao i osobni dokumenti i ulaznice za utakmicu. Danci ih rade besplatno 0-24 i može se naći nekoliko punktova na području grada.

Kasnije nas je Petar nazvao i djelomično se ogradio od svoje izjave da se Ivan nije cijepio. Kazao nam je da je tu informaciju čuo iz medija, a ne od svog bratića osobno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:48