PREDSJEDNIK VLADE

PLENKOVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM 'Svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa. Bajram šerif mubarek olsun!'

 
 Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

"U povodu nastupajućeg, najvećeg blagdana za muslimane, Kurban-bajrama, upućujem vam najiskrenije čestitke, sa željom da ovogodišnji Kurban-bajram provedete u krugu svojih obitelji, prijatelja, rodbine i susjeda, svjedočeći svoju vjeru i tradiciju.

Neka vam predstojeći dani Kurban-bajrama budu poticaj za nova promišljanja i odricanja za dobrobit svoje zajednice i vjere.

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa.

Bajram šerif mubarek olsun!”, poručio je premijer, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Čestitao i Jandroković

U povodu blagdana Kurban bajrama, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

"U povodu velikog muslimanskog blagdana Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno.

Neka vas ovaj veliki islamski blagdan požrtvovnosti, solidarnosti, zajedništva i brige za bližnje obdari radošću, mirom, ljubavlju i blagostanjem te doprinese jačanju međusobnog poštovanja i razumijevanja te promicanju mira i dobra za svakog čovjeka.

Bajram šerif mubarek olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!", poručio je Jandroković, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:13