NAJAVIO KANDIDATURU ZA ŠEFA STRANKE

PLENKOVIĆ 'Karamarko na Facebooku? Nisam vidio, ali svaki član može sudjelovati na izborima. Mi sad imamo drugu zadaću'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.11.2019. u 12:39

Varazdin, 091119.
U hotelu Turist odrzava se 3. sjednica 2. saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Sjednicu je otvorio premijer Andrej Plenkovic.
Na fotografiji: Premijer Andrej Plenkovic.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Nakon sjednice Savjeta Vlade za Hrvate izvan Hrvatske u Varaždinu premijer Andrej Plenković kratko je komentirao najavu Tomislava Karamarka na Facebooku da će sudjelovati na unutarstranačkim izborima.

- Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na stranačkim izborima. Mi imamo drugu zadaću sada, to su predsjednički izbori. Kada dođu unutarstranački, onda ćemo igrati te utakmice, rekao je Plenković.

Bivši šef HDZ-a, Plenkovićev prethodnik, u podužoj je objavi na Facebooku govorio o padu Berlinskog zida i antifaizmu i komunizmu, a sve je završio riječima: "Što se mene tiče, nastavljam rušiti "antifašistički obrambeni zid". Vidimo se na unutarstranačkim izborima!"

Kao mogući protukandidati šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću, prema izjavama koje su do sada davali, u medijima se još navode i Miro Kovač, Davor Ivo Stier i Ivan Penava.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo