Miroslav škoro

‘To nije ni zeleno ni lijevo, to je ekstremno lijevo i to mora biti zaustavljeno, tako mi Bog pomogao‘

‘Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti grad Zagreb‘
 Marko Todorov/Cropix

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro, koji prema neslužbenim informacijama ulazi u drugi krug obratio se iz svog Stožera

"Mi smo definitivno ostvarili sve svoje ciljeve, to je jedino što mogu reći na samom početku. Politika nije jednokratna i bez obzira na to što smo imali priliku čuti puno toga očekujući rezultate, Domovinski pokret je temeljito i postepeno gradio ovu priču. Svašta su nam govorili, da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime, međutim danas se vidjelo što jesmo i koji nam je potencijal", rekao je Škoro.

"Mi postojimo samo godinu dana i napravili smo ogromne rezultate. Mi smo stranka koja je definitivno u puno općina, gradova pa i Zagrebu ostavili dvije velike stranke, i svugdje smo se boreći protiv tog duopola susretali s nekim strankama koje dugo 'šišaju travu' u političkom smislu", rekao je.

image
Marko Todorov/Cropix

"Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i koji su nam dali glas, svim kandidatima koji su se ogledali i medijima koji su nas pratili jer mislim da nas i oni počinju doživljavati ozbiljno", rekao je.

"Pred nama je drugi dio ove kampanje i u tom drugom dijelu ja se nadam da ćemo nastaviti s ovim uzlaznim trendom. Nisam od onih koji će proglašavati pobjedu i u ovom ciklusu mi smo ostvarili svoje ciljeve. Definitivno kad je u pitanju grad Zagreb, vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje glasova", rekao je.

image
Marko Todorov/Cropix

U drugom krugu najavio je i veliku borbu s Možemo!.

"Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti grad Zagreb. Posebice ovakve ljevice koja je na mahove pokazivala elemente onoga na čega se Hrvatska niti Zagreb ne smiju vratiti. To nije budućnost naše zemlje, našeg Zagreba ni naše djeca.Uvjeren sam da ćemo u drugom krugu pokazati da postoji dovoljno pameti da raskrinkamo to što se zove zeleno lijeva koalicija. To niti je zeleno niti lijevo, to je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu, tako mi Bog pomogao", rekao je.

"Velik je posao pred nama, ali s vjerom u Boga, siguran sam da ćemo za dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu Zagreba koja neće biti iz nikakve lijeve koalicije, već osoba koja nastavlja tradiciju i Zagreba i ono što suvremena demokracija je", zaključio je Škoro.

image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:03