USPJEŠNO OZDRAVIO

POBIJEDIO KARCINOM Povratak Branka Vukelića: 'Ozdravio sam, vraćam se u politiku!'

Neće se kandidirati na lokalnim izborima, ali će 'pomoći u pobjedi HDZ-a'
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC - Osjećam se dobro, tu sam i vraćam se svojim dužnostima, radu u Saboru, a ponovno ću četvrtkom, kao i prije bolesti, primati građane. Treba raditi, imam tu obvezu prema ljudima koji su mi omogućili ovaj mandat - rekao je to nekad najmoćniji čovjek Karlovca Branko Vukelić koji je nakon gotovo godinu i pol izbivanja s političke scene zbog teške bolesti, karcinoma gušterače, karlovačkim novinarima najavio svoj povratak u politiku.

Nema posebnih ambicija, kaže, jer je u karijeri ostvario sve svoje ciljeve, ali smatra da još može dati i pomoći svojim iskustvom. Zbog toga se neće kandidirati na lokalnim izborima, ali će "pomoći u pobjedi HDZ-a".

Našalio se da je njegovom oporavku pridonijelo to što nije pratio medije, već se posvetio ozdravljenu, prestao je pušiti, piti kavu, te je dijetom stesao liniju. Ipak, dobro je upoznat sa stanjem u lokalnoj i nacionalnoj politici. Prokomentirao je kadroviranja po gradskim poduzećima rekavši da ne može vjerovati da se to radi kako bi se makli "Vukelićevi ljudi", jer ne postoje "Vukelićevi ljudi". Zabrinut je zbog gradske Toplane koja je završila u stečaju te gradskog Radio Karlovca koji je na pragu stečaja.

U svojim komentarima nije dao previše prostora stanju u stranci, predsjedniku Karamarku te njegovom odnosu s bivšom predsjednicom Kosor, rekavši tek kako se HDZ mora prestati baviti sobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:57