NEMA VIŠE SMRZAVANJA

POČELA JE SEZONA GRIJANJA! Iz HEP-a objavili kome je uključeno grijanje već danas, a kome će biti uskoro...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.10.2016. u 12:41

Zagreb, 011211.
Laniste 1.
U stambenoj zgradi na Lanistu se smrzava u svojm stanovima oko 500 ljudi jer predstavnici stanara nisu trazili pristanak stanara kako bi usred sezone iskljucili grijanje zbog rekonstrukcije toplinske mreze.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / Foto: Ronald Goršić / HANZA MEDIA

HEP-TOPLINARSTVO je objavilo da je započelo s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2016./2017. za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

 

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri do četiri dana.

 

HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. apelira na krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika poziva da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

 

Ogrjevna sezona 2016./2017. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2017. godine.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo