NAJUKUSNIJIH DEVET DANA

POČINJE TJEDAN RESTORANA Pogledajte u kojih 78 uglednih restorana diljem Hrvatske se možete obilno najesti za 100 kuna!

Ako ste ljubitelj fine hrane i pića, svoje slobodno vrijeme u nadolazećem periodu od 10. do 19. ožujka rezervirajte za gastro manifestaciju 'Tjedan restorana'.

U ovom već tradicionalnom događanju sudjelovat će 78 vrhunskih restorana s područja cijele Hrvatske, a fantastična jela koja će pripremati bit će dostupna po cijeni od samo 100 kuna.

U ponudi restorana bit će čak 702 predjela, glavna jela i deserta te vina i aperitivi. A ako uživate u degustaciji finih pića, onda će vas oduševiti i dodatna ponuda manifestacije.

Naime, pod sloganom 'Na Koktel u Hotel', restoranima se pridružuju hrvatski hoteli čiji će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. U akciji sudjeluju: Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Antunović Hotel (Vertigo Bar), Hotel Kaj (Lobby Bar), Grand Hotel Slavia (Kantun Bar), Hotel Gallus (Gallus Bar) i Hotel Osijek (Lobby Bar).

Pregled svih restorana koji sudjeluju u akciji, njihovih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani, a s obzirom na veliku posjećenost proteklih godina, potrudite se da na vrijeme osigurate mjesto za vašu savršenu večeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:17