ISPAO IZ SVIH KOMBINACIJA

'PODNOSIM OSTAVKU!' Izborna konvencija duboko razočarala već sada bivšeg predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 04.12.2016. u 18:16

Kapela kod Tisnog, 011016.
Stanovnici Tisnog i otoka Murtera predvodjeni nacelnikom opcine Tisno Ivanom Klarinom prosvjednom setnjom blokirali su Jadransku magistralu zbog ukidanja ispostave Hitne medicinske pomoci u Tisnom
Na fotografiji: Ivan Klarin
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

Načelnik općine Tisno Ivan Klarin na prosvjedima u listopadu

Saborski zastupnik SDP-a Ivan Klarin koji na subotnjoj Izbornoj konvenciji nije izabran u najviša tijela stranke, Predsjedništvo i Glavni odbor SDP-a, izvijestio je u nedjelju da podni ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije.

 - Danas podnosim svoju ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije nakon neizbora u najviša tijela stranke. Ostavku podnosim iz razloga nepovjerenja novog stranačkog rukovodstva bez kojeg dalje, pogotovo u sljedećoj godini, kada se održavaju redovni lokalni izbori ne mogu preuzeti  odgovornost za obavljanje tako odgovorne funkcije na lokalnoj razini u županiji koja nije nimalo laka za političko djelovanje na platformi SDP-a. Svoje daljnje političko djelovanje nastavit ću još jače usmjeravati na svoj prvi prioritet, vođenje Općine Tisno, a na nacionalnoj razini kao saborski zastupnik SDP-a", stoji u Klarinovom priopćenju koje je poslao sa službenog maila načelnika Općine Tisno, a ne kroz stranačka tijela.

Napomenuo je da će svoje djelovanje nastaviti u SDP-u, te je zahvalio velikoj većini članica i članova SDP-a Šibensko-kninske županije na podršci.

Klarin navodi da su potpredsjednici SDP-a Šibensko-kninske županije od jučer  najbliži suradnici novoizabranog predsjednika Davora Bernardića te kako vjeruje da će "u dobroj vjeri i uspješno uz pomoć nacionalnog SDP-a nastaviti voditi Šibensko-kninsku županijsku organizaciju SDP-a".

Klarin se kandidirao za Predsjedništvo u koje nije ušao, a za mjesto u Glavnom odboru nije se ni kandidirao.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo