TEŠKA SITUACIJA

'POKAŽIMO DA GABRIJEL NIJE SAM' Pokrenuta humanitarna akcija za pomoć obitelji malenog heroja koji vodi bitku s opakom bolešću

 
 Facebook

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma veliku humanitarnu akciju za pomoć obitelji malenog Gabrijela iz Preloga koji boluje od akutne limfoblastične leukemije. Ima četiri i pol godine i liječi se u KBC-u Zagreb.

Akcija je pokrenuta pod geslom: “Pokažimo da Gabrijel nije sam, svi zajedno za sretniji Božić”, a u apelu ističu da troškovi boravka jednog roditelja uz dijete premašuju primanja obitelji. Mole dobre ljude da roditeljima, ukoliko su u mogućnosti, olakšaju ionako tešku situaciju.

- Dragi prijatelji i svi dobri ljudi velika srca! Danas smo od naših članova Udruge oboljelih od leukemije i limfoma iz Preloga dobili zamolbu, da je potrebna financijska pomoć obitelji Hercigonja Puljić iz Preloga, čiji je 4,5 godina star, sin blizanac teško obolio i nalazi se na liječenju u KBC Zagreb Klinici Rebro. Dijagnoza je: Akutna limfoblastična leukemija, a zove se Gabrijel. Imaju i stariju sestru, koja ide u školu. Svakodnevni boravak jednog roditelja uz dijete u bolnici iziskuje puno veće troškove, od primanja roditelja, te molimo dobre ljude, da ako su u mogućnosti, olakšaju ovu situaciju”, priopćio je UOLL u apelu za pomoć.

Uplate za pomoć Gabrijelu primaju se na IBAN: HR5123400091116005263 s pozivom na broj 02 171219, svrha uplate: za GABRIJELA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:39