POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

POKOPANA SRĐANA IVANIŠEVIĆ, NJEZIN SHRVANI BRAT STIGAO IZ ŠPANJOLSKE Splićani stajali u dugoj koloni kako bi se oprostili od sestre Gorana Ivaniševića

    AUTOR:
    • Tanja Šimundić Bendić

  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2019. u 20:37

Split, 091019.
Na groblju Lovrinac ispracena je Srdjana Ivanisevic sestra od tenisaca Gorana Ivanisevica.
Ispracaju su prisustvovali otac Srdjan sa suprugom Gordanom te brat Goran sa suprugom Nives Ivanisevic.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / CROPIX

Srđan Ivanišević, Gordana Ivanišević, Nives Ivanišević i Goran Ivanišević

 

Mnoštvo je Splićana u srijedu u popodnevnim satima na splitskom groblju Lovrinac stiglo odati počast i posljednji se puta oprostiti sa Srđanom Ivanišević, sestrom legendarnog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića, piše Slobodna Dalmacija.

Srđana je umrla u 53. godini u jednoj zagrebačkoj bolnici nakon operacije srčanih zalisaka. Njoj je prethodila duga borba s teškom bolešću i posljedicama koje joj je ostavila na zdravlje. Srđanina je smrt duboko potresla brata joj Gorana, koji je tužnu vijest o njenom preranom odlasku primio tijekom sudjelovanja na Legends Cupu u Mallorci.

Puno prije termina sahrane rodbina i prijatelji u dugoj su koloni tiho i strpljivo čekali na žalovanje ožalošćenoj užoj obitelji.

 

Viđeni su i brojni poznati Splićani, između ostalih i glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom, Marko Ljubičić, otac tenisača Ivana Ljubičića, Suzana Žunić, Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, psihijatar Ivan Urlić i tenisač Mate Delić. Stigla je i Goranova bivša supruga Tatjana Dragović sa sinom Emanuelom.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo