NEMA LABAVO!

POLICIJA KAZNENO PRIJAVILA ZARAŽENU ŽENU KOJA JE NAPUSTILA SVOJ DOM Tereti ju se za kazneno djelo širenja i prenošenja zaraznih bolesti

 
 CROPIX

221 osoba je jučer poslana na testiranja, rekao je pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč, javlja N1.

Također je rečeno kako se neki građani ne pridržavaju mjera samoizolacije i izolacije te kako je podnešena kaznena prijava za kazneno djelo širenje i prenošenje zaraznih bolesti protiv jedne ženske osobe stare 33 godine, koja je napuštala svoje mjesto stanovanja, iako je bila zaražena, rekao je načelnik zagrebačke policije Rašić.

"Kazna za to je do dvije godine zatvora", kazao je.

"Hvala vam još jednom na korektnom praćenja onoga što radimo. Pobijedili smo i veće stvari pa ćemo pobijediti i koronu i potres. Grad uobičajeno funkcionira. Uhodavaju se ekipe što se tiče potresa. Veselim se da ćemo u dva sata dobiti pozitivni signal za prodaju na tržnicama. Ulazimo u veliki četvrtak, veliki petak, ljudi su nestrpljivi, ali moramo držati distancu", kazao je Milan Bandić.

Što se tiče zakon koji se tiče potresa, Bandić je kazao kako se nada da će on biti pravedan i usklađen sa strukom.

"Očekujemo da bude realan, donosno provediv, da bude pravedan za ljude u Donjem i Gornjem Gradu i u rubnom dijelu grada. Očekujem da bude provediv, pravedan, transparentan i stručno utemeljen", rekao je Bandić, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:52