PAO S VISINE OD 14 METARA

Policija nastavlja krim istragu oko pada i pogibije 61-godišnjeg radnika u Sisku

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.03.2019. u 13:28

Tribunj, 070916.
Oko 14 sati doslo je do oruzane pljacke poslovnice Jadranske banke u Tribunju.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

Iako je u suradnji s općinskim tužiteljstvom završila očevid oko pada sa skele i pogibije 61-godišnjeg radnika u Sisku, policija je u petak objavila kako nije utvrdila razloge zašto je on izgubio ravnotežu i pao, zbog čega nastavlja kriminalističku istragu s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te tragedije.

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je kako je 61-godišnji zaposlenik petrinjske tvrtke jučer obavljao radove na demontaži spojne cijevi skele u dvorištu zgrade u Ulici Stjepana i Antuna Radića.

Iz zasad neutvrđenih razloga on je oko 10 sati izgubio ravnotežu i s visine od 13,80 metara pao na šljunčano tlo dvorišta te na mjestu poginuo.

Očevidom je rukovodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Sisku, u suradnji s inspektoricom zaštite na radu i policajcima iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Tijelo poginuloga prevezeno je u sisačku Opću bolnicu radi obdukcije. a policija nastavlja s daljnjim kriminalističkim istraživanjima s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Tagovi

Izdvajamo