SLAVONSKI BROD

Policija traga za tijelom žene za koju sumnjaju da su je usmrtili pritvoreni supružnici

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 29.11.2019. u 17:02

Klinca Sela, 270414.
Zagrebacka cesta u blizini krizanja s Kolodvorskom ulicom.
Oko 21:40 u smijeru Karlovca dogodila se prometna nesreca. Autobus Samoborceka, linije Cvetkovic-Savski most, naletio je na pjesaka zbog cega je promet bio obustavljen u oba smijera do 23:30.
Na fotografiji: policijski automobili.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Ilustracija / Darko Tomaš / policija / CROPIX

Zorica Fadljević

Brodsko-posavska policija već danima provodi intezivnu potragu za nestalom Zoricom Fadljević (47) iz Sibinja, a zbog sumnje da su je ubili u istražnom zatvoru nalaze se supružnici koji, prema neslužbenim informacijama, negiraju zločin.

Na osnovu dosad prikupljenih tragova policija sumnja na supružnike, 62-godišnjeg muškarca i 60-godišnju ženu koji su uhićeni 21. studenoga, dva dana kasnije su odlukom suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu završili u jednomjesečnom istražnom zatvoru u Požegi.

- Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe osumnjičene za ubojstvo i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja.

- S obzirom da tijelo oštećene još uvijek nije pronađeno, policijski službenici provjeravaju dojave te pozivaju građane da i dalje javljaju korisne informacije policiji na broj telefona 192 - rekla je za Hinu u petak Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Uz pretragu lokacija za koje se sumnja da je na njima boravila nestala Zorica Fajdetić, policija je šire pretraživanje terena provela i u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja.

Mediji već danima izvještavaju o ovom slučaju i dok su isprva nagađali da su supružnici priznali zločin, naknadno su pisali da osumnjičenici zločin negiraju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo