JESTE LI JE VIDJELI?

POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA U POTRAZI ZA NESTALOM DJEVOJČICOM Ruži (15) se svaki trag izgubio nekoliko dana prije Božića, tada je viđena u Topuskom

 
Ruža Velić
 Nestali.hr

Policijska uprava sisačko-moslavačka raspisala je potragu za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003. godine, koja je nestala 22. prosinca prošle godine s adrese u Topuskom, gdje je toga dana boravila.

Ruža Velić inače je prijavljena u mjestu Skakavac, na karlovačkom području, a boravište joj je u Hercegovačkoj ulici u Splitu.

Mršave je tjelesne građe, visoka oko 165 centimetara, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper hlače, tenisice i maslinasto-zelenu jaknu.

Kako dosadašnje mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom, policija poziva građane da ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na telefon 192.

Nestali.hr
Ruža Velić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:23