PRIVEDENO UKUPNO 19 OSOBA

POLICIJA U ZAGREBU SPRIJEČILA ORGANIZIRANI NAPAD NA TORCIDU Akcije je planirana u Branimirovoj, uhićeni i napadači na djevojku kod Lučkog

 
 PUZ

Zbog nogometnog sraza na zagrebačkom Maksimiru između GNK Dinamo i HNK Hajduk zagrebačka policija poduzela je sve potrebne mjere i radnje kako bi se osigurao siguran prolazak gostujućih navijača kroz grad do samog stadiona. Dosad je privedeno 19 osoba.

Oko 17.50 sati u Branimirovoj ulici u blizini Budakove policajci su uočili tri osobe kako stoje uz cestu, a u neposrednoj blizini njih bili su odloženi molotovljevi kokteli.

PUZ

- Pretpostavlja se da su molotovljevi kokteli bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a na mjestu događaja u tijeku je očevid - ističu u PU zagrebačkoj.

PUZ

Inače, do 21.30 sati u službene policijske prostorije je zbog alkoholiziranosti iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u postaju privela više osoba koje su sudjelovale u napadu na jednu djevojku i automobil.

- Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu jer su kod sebe imali pirotehniku i drogu - zaključuju iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:46