KAZNA DO TRI GODINE ZATVORA

POLICIJA UŠLA U TRAG ČETVERO LJUDI KOJI SU PRIJETILI BEUS RICHEMBERGHU 'Džaba ste krečili, ne možete me ušutkati. I dalje ću vam ići na živce'

 
 CROPIX

Policija je otkrila četiri osobe koje su na Facebooku prijetile saborskom zastupniku GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu. Bit će prijavljeni, a za to kazneno djelo prijeti im tri godina zatvora.

Vijest o ovom događaju na svojem je profilu sam zastupnik:

'Neslužbeno mi je priopćeno da je policija ušla u trag četvorici 'junaka' koji su meni i obitelji prijetili likvidacijom. Očekuju ih prijave Državnom odvjetništvu, a za to kazneno djelo im je zapriječena kazna do 3 godine zatvora. Dakle, dragi 'obožavatelji', osobito vi koji ste pogonjeni 'kršćanskom ljubavlju', opremljeni avatarima svetačkih sličica i proustaških insignija, pripadnici 'minken-bojne' i koji ste mobilizirani preko opskurnih filofašističkih i klerikalnih grupa na društvenim mrežama, džaba ste krečili jer me ušutkati ne možete. I dalje ću vama i vašim mentorima redovito ići na živce. Želim vam prosvjetljenje u čovjekoljublju, mir u srcu i red u glavi', napisao je saborski zastupnik.

Podsjetimo, potpredsjednik Kluba zastupnika GLAS-a, prijavio je prijetnje smrću nakon što je na Facebooku, nakon što si je Slobodan Praljak oduzeo život u haškoj sudnici, napisao kako je 'samoubojstvo izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac'.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:49