KUJICA ARIA

POLICIJSKI PAS 'SPREMIO' DILERA U PRITVOR Aria na odmorištu u Dalmaciji u rano jutro nanjušila kilogram heroina u Mercedesu krapinskih registracija

 
policijski pas Aria
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Aria, policijski pas za detekciju droga, nanjušila je u utorak u Mercedesu krapinskih registracija, koji je policija zaustavila na autocesti kod odmorišta Prukljan, više od jednog kilograma heroina te manje količine kokaina i marihuane, izvijestila je u srijedu šibenska policija.

Mercedes krapinskih registracija vozio je 42-godišnjak kojeg je policija zaustavila u utorak u 6.20 sati na autocesti kod odmorišta Prukljan "postupajući po ranije prikupljenim saznanjima".

Muškarac je tom prilikom negirao da posjeduje drogu te je prepraćen u krug Šibensko-kninske policijske uprave, gdje je kujica Aria, pas za detekciju droga, nakon pregleda vozila imala pozitivnu reakciju na drogu.

Sibenik, 171116.
Policijski pas za droge Aria s vodicem Vjekoslavom Burazerom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
kujica Aria i njezin vodič snimljeni 2016.

Temeljem toga je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa, pretražen Mercedes osumnjičenog u kojem je pronađeno i oduzeto 1128 grama heroina, 77 grama kokaina i 0.9 grama marihuane.

U policiji tvrde da je droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji pa je osumnjičeni uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:25