POLITIČKI SEKS SKANDAL

POLITIČAR SDP-a PRIJAVIO USKOK-u UCJENU SNIMKOM SEKSA Ljubomorni muž javno optužio direktoricu HTV-a

Direktorica HTV-a koja se nalazi na snimkama je suspendirana i zabranjen joj je ulazak na Prisavlje

Visoki dužnosnik SDP-a prijavio je DORH-u, neslužbeno doznajemo, prijetnje nepoznatog muškarca koji ga je navodno ucjenjivao SMS porukama u kojima ga dovodi u vezu sa seks-skandalom koji ovih dana potresa javnu televiziju.

Nakon njegove prijave, u kojoj navodi da ga je nepoznata osoba tjednima uznemiravala SMS porukama u kojima ga optužuje da je u vezi s njegovom suprugom, visokopozicioniranom na HRT-u, i poziva na sastanak, službenici policije po nalogu DORH-a priveli su muškarca te započeli službenu istragu.

Prema podacima, koji su dostupni Jutarnjem, istraga obuhvaća širi krug ljudi. Privedeni muškarac, pak, priznao je da nema nikavih dokaza da je saborski zastupnik ljubavnik njegove žene.

Istodobno doznajemo da je supruga spomenutog muškarca i zaposlenica HRT-a suspendirana odlukom glavnog ravnatelja Gorana Radmana te joj je zabranjen ulazak u zgradu na Prisavlju.

Sve je počelo s mail porukom, koja je proslijeđena na niz adresa HRT-ovih djelatnika, a u kojoj se spomenuta žena dovodi u seksualnu vezu s visokim dužnosnikom SDP-a, pa i nizom drugih utjecajnih ljudi s HRT-a. Priložena je i eksplicitna fotografija, snimljena mobitelom, na kojoj se vidi lice zaposlenice HRT-a. Muškarac se ne vidi.

- Pokrenut je postupak utvrđivanja odgovornosti. Zaposlenica nije dobila otkaz ugovora o radu - službeni je odgovor s Hrvatske radiotelevizije.

Kontaktirali smo i navedenu zaposlenicu (podaci poznati redakciji). Ponavljala je da ne zna o čemu se radi, da se mora naći s odvjetnikom i da je problem nastao otkako je postala direktorica.

- A 16 godina radim i sad, čim sam postala direktorica, skandal! - bilo je sve što je rekla.

'Bila je i još s nekim SDP-ovim zastupnicima'

Na HRT-u neslužbeno doznajemo da je istraga pokrenuta nakon što je spomenuti mail proslijeđen na niz adresa, a naslovljen je, među ostalima, i na glavnog ravnatelja.

U poruci se navedenu direktoricu proziva da je dosad bila više nego bliska s nizom bivših ravnatelja HTV-a.

Optužuje se da je, osim s njima, bila i s nekim SDP-ovim saborskim zastupnicima, što nije tajila. Također, dovodi je se u vezu i s nekim od sadašnjih članova Nadzornog odbora HRT-a.

(...)

CIJELU PRIČU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:31