GLADNO DRUŠTVO

POSADA JEDRILICE NAPRAVILA KAOS NA JEDNOJ DALMATINSKOJ PLAŽI Odlučili okrenuti janje, kupači negodovali, a ubrzo je došla i policija

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.08.2019. u 11:45

Makarska, 010517.
Tradicionalni prvosvibanjski uranak u mjestu Baska Voda kod Makarske na kojem su brojni posjetitelji uzivali u kulturnozabavnom programu i puckim igrama te nezaobilaznim specijalitetima s raznja.
Na fotografiji : Prvosvibanjski uranak u Baskoj Vodi ne moze bez pecene janjetine .
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Ivo Ravlic / Ilustracija / CROPIX

Zamislite ovaj scenarij: ležite na plaži, kupate se, uživate, sunčate se, a na metar od vašeg ručnika ekipa vrti janje! Upravo to dogodilo se u Vrsima, na plaži Golubinka, no prije pečenja janjca, svemu je prethodio i verbalni sukob, piše portal Zadarski.hr.

Naime, u ponedjeljak oko 12.30 na spomenutoj plaži, prilikom uplovljavanja jedrilice na kojoj je bila gladna ekipa na čelu s "glavnim kuharom" 38-godišnjakom, došlo je do verbalnog sukoba između posade i kupača koji su izražavali svoje negodovanje uplovljavanjem jedrilice u blizini Golubinke.

Gladno društvo potom je izišlo iz broda, zapalilo vatru i počelo peći janje.

Policija još uvijek utvrđuje počinjene prekršaje, ali "gladuši" su zasigurno zaradili prekršaj zbog paljenja vatre na otvorenome.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo