DOŠLA PO TERAPIJU

POTRAGA U CENTRU KOPRIVNICE Žena otišla u ljekarnu, zaposlenicima u računalu iskočilo njezino ime, policija odmah krenula u potragu za njom!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.03.2020. u 14:47

Zadar, 160320.
Pred ljekarnama na Poluotoku, zbog posebnog rezima rada, trenutno su manji redovi od desetak ljudi koji cekaju kako bi jedan po jedan kupili sto im treba.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

Ilustracija

 

U centru Koprivnice je u tijeku policijska potraga za ženom koja krši samoizolaciju te je došla u ljekarnu u centru grada, javlja ePodravina.

Radi se o ženskoj osobi koja je došla po terapiju. Nakon što je predala zdravstvenu knjižicu, ljekarnice su uvidom u sustav vidjele kako je toj osobi propisana samoizolacija pa su pozvale policiju. Policija trenutno traga za tom ženom koja krši propisanu mjeru.

Kako je muškarac koji je stajao u redu ispred ljekarne rekao za ePodravinu, zaputila se prema centru. Policijski službenik i policijska službenica razgovarali su s ljudima ispred ljekarne, te zatim napustili mjesto prijave.

Portal ePodravina javlja da sada patrola obilazi centar Koprivnice, a prostor ljekarne je odmah nakon njezinog odlaska dezinficiran i očišćen.

Izdvajamo