RIVIJERA OKOVANA DIMOM

Požar kod Crikvenice još uvijek van kontrole: Prijeti kućama u blizini magistrale

Vatra se, zbog bure, širi u nepredvidljivim smjerovima i prijeti kućama u blizini magistrale, no osim krovišta koje je jučer izgorilo u Studenčićima, nema nove materijalne štete
Selce, 230712.Pozar koji je jutros planuo izmedju Novog Vinodolskog i Selca jos uvijek nije lokaliziran i prosirio se nadomak kuca u Crikvenici te je neke i zahvatio.Vatrogasne jedinice pojacane svijezim snagama iz drugih centara ulazu maksimalne napore da zaustave daljnje sirenje pozara u pravcu prema Crikvenici.Na fotografiji: vatom i dimom namuceni gasitelji.Foto: Zeljko Sop/ Cropix
 Željko Šop / Cropix

RIJEKA - Oko 300 vatrogasaca, 100-injak pripadnika Hrvatske vojske te sami građani čitavu su se noć borili s vatrenom stihijom kod Selca, odnosno Crikvenice, no požar je i dalje aktivan, van kontrole. Promet na magistrali zatvoren je na potezu od Crikvenice do Novog Vinodolskog, vozi se obilaznim putevima, a čitava je rivijera okovana dimom.

I nakon cjelonoćne akcije vatrogasaca i vojske, požar kod Crikvenice još uvijek van kontrole: Čitava rivijera okovana je dimom!

Vatra se, zbog bure, širi u nepredvidljivim smjerovima i prijeti kućama u blizini magistrale, no osim krovišta koje je jučer izgorilo u Studenčićima, nema nove materijalne štete. Također, za sada je sve prošlo bez ozlijeđenih i ljudskih žrtava.Bura i dalje puše, a njezino eventualno smirivanje očekuje se tek u poslijepodnevnim satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:23