SVI SU DOBRO

POŽAR U HOTELU U KOJEM SU SMJEŠTENI NOGOMETAŠI OSIJEKA Vatra izbila u sauni, vatrogasci brzo reagirali: 'Još uvijek je sve puno dima'

Firefighters wearing protective suits, putting out a fire at the festival, Fallas festival, Falles festival in Valencia in early spring, Spain, Europe, Image: 146457409, License: Rights-managed, Restrictions: MR_No, PR_No, Model Release: no, Credit line: imagebroker/Petra Wiehe / imageBROKER / Profimedia
imagebroker/Petra Wiehe / imageBROKER / Profimedia

U hotelu Barcelo u španjolskoj Marbelli u kojem su smješteni nogometaši Osijeka, gdje se pripremaju za nastavak sezone, danas poslijepodne izbio je požar ograničenog karaktera. Prema riječima klupskog glasnogovornika Marija Mihića svi igrači i ostatak ekspedicije su dobro i nitko nije bio ugrožen.

Požar je izbio u sauni koja se nalazi u suterenskom prostoru, a vatrogasci su ga tamo i zadržali te stavili pod kontrolu.

'Još uvijek je sve puno dima, pa smo svi zamoljeni da napustimo sobe i tada čekamo da se sve raščisti kako bismo se mogli vratiti u njih. Igrači su otišli do grada i najvažnije je da se nikome ništa nije dogodilo', rekao je Mihić izrazivši nadu da se Osječani neće morati seliti u neki drugi hotel.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo