ATRAKTIVNA LOKACIJA

POZNATI GLUMAČKI PAR SNIMIO REKLAMU U SPLITU Zanosna glumica okupala se na slapovima, nakon prvog pogleda jasno je zašto su odabrali Lijepu našu

 
 YOUTUBE

Splitske ljepote i znamenitosti obišle su svijet zahvaljujući Instagram profilima brojnih turista koji su gradom unazad nekoliko godina procirkulirali, ali po prvi puta Grad pod Marjanom postao je i lokacija za snimanje bolivudske reklame. Radnja se odvila prošle jeseni; poznati glumački par stigao je iz Indije direktno u Dalmaciju kako bi snimili reklamu za sapun, piše Slobodna Dalmacija.

Zašto su odabrali upravo ljepote Lijepe Naše, jasno je već nakon prvog pogleda na konačan rezultat. Prelijepa Priyanka Bhardwaj idealno se uklopila u 'radnju', spontanu i veselu, baš kao što je samo snimanje i bilo.

Reklama je zamišljena, pretpostavljamo, kao vrsta turističkog razgledavanja, pa ekipi iz Bollywooda možemo zahvaliti i na besplatnoj reklami koja se trenutno 'vrti' po njihovoj nacionalnoj televiziji. Lijepa glumica najprije se kupa na slapovima Krke upravo u sapunu koji reklamira, da bi potom, svježa i mirisna, krenula u 'đir' po gradu.

U Splitu se fotografira na Peristilu, da bi prošla i Vestibulom gdje susreće članove KUD-a Jedinstvo i svojega 'dragoga', glumca Ansha Bagrija koji je prostor okitio njenim slikama, vlastite izrade. Slatko i jednostavno, ali 'pali', jer reklama je od svojega prikazivanja postala teški hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:35