ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA

PREDSJEDNICA ŠARMIRALA STRANE MEDIJE 'Najvatrenija navijačica putovala je ekonomskom klasom, bila u kockicama od glave do pete i stalno grlila igrače'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.07.2018. u 14:30

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018 Croatia President Kolinda Grabar-Kitarovic speaks with Croatia's Luka Modric during the presentation REUTERS/Carl Recine
REUTERS

 

Osim hrvatskih nogometaša i navijača koji su osvojili srca svijeta, ovo je prvenstvo iznjedrilo još jednu zvijezdu – hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Britanski Independent posvetio joj je članak prozvavši je najvatrenijom navijačicom i potkrijepivši svoju tvrdnju nizom tvitova u kojima se spominje.

Na početku, s čuđenjem konstatiraju da je predsjednica na prvenstvo putovala ekonomskom klasom zajedno s ostalim navijačima:

 

Kažu potom da je neke utakmica gledala s tribine a ne iz VIP lože:

 

Njezina odjeća bila je 'kockice od glave do pete'. I dok su se drugi svjetski vođe ipak odlučili za odijela, ona se praktički umotala u hrvatsku zastavu:

 

Također, čini se da je uživala u svakoj sekundi prvenstva…

 

…pogotovo u čestitanju igračima.

 

Čak i kad je kiša počela lijevati, njoj nije smetalo.

 

Independent se na kraju pita jesu li Francuzi uopće pravi pobjednici kad je ona u blizini?

 

No, mora se priznati, i francuski predsjednik Macron dobro se držao, iako nije bio od glave do pete obučen u boje Francuske.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo