'POSVETIMO SE JEDNI DRUGIMA'

PREDSJEDNICA SVIM VJERNICIMA U DOMOVINI I ISELJENIŠTVU ČESTITALA BOŽIĆ 'Dočekajmo Božić kao blagdan radosti života s veseljem u nama samima'

 Damir Krajac / CROPIX

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u utorak svim vjernicima u domovini i iseljeništvu božićnu čestitku zaželivši da Božić dočekaju kao blagdan radosti života u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima.

"Božić nam donosi darove dobrote, darežljivosti i ljubavi prema bližnjima, svojom vedrinom nas ohrabruje, budi optimizam i poziva na zajedništvo, stoga je ovo doba okupljanja u kojem dijelimo vrijeme i ljubav s našim obiteljima i prijateljima", priopćila je Grabar-Kitarović.

U tom ozračju dočekajmo Božić kao blagdan radosti života, s veseljem u nama samima, u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima. Budimo obzirniji, budimo tolerantniji i srdačniji i time pridonesimo da se u našem društvu svaki čovjek osjeća dostojanstveno, pozvala je.

"Svim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj 2020. godini", navela je Grabar-Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:57