PRIKUPLJENA SREDSTVA

PREDSJEDNICA U IZDANJU U KAKVOM JE NIKAD NISTE VIDJELI Kolinda Grabar Kitarović došla na Humanitarni karnevalski bal, dočekao ju je Vojko Obersnel

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

U Guvernerovoj palači u Rijeci danas je održan dvadeseti po redu Humanitarni karnevalski bal. Ove godine sredstva su namijenjena Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Prikupljena sredstva bit će utrošena za nabavku potrebne medicinske opreme. Karnevalskom balu nazočila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a bili su tamo i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel te veleposlanici iz niza zemalja.

Predsjednica je stigla vidno raspoložena, javlja Novi list. Govor je održala na hrvatskom i engleskom jeziku te je pozvala okupljene na dobru zabavu.

Do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno više od milijun kuna, javlja Novi list. Danas su na balu nastupili glazbenici Novosadskog Big Banda i SuperCover Banda, plesačice i pjevačice Cabaret a' la Carte, te umjetnica Ana Perišić iz Udruge Traumatic Arts, dok su voditelji bili Ivan Dorian Molnar i Ana Radišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:32