PREMIJER UPUTIO PORUKU

Premijer Orešković čestitao građanima međunarodni praznik rada

 Goran Mehkek / EPH

Povodom sutrašnjeg Međunarodnog praznika rada predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je građankama i građanima Republike Hrvatske ovaj praznik.

"Drage građanke i građani,

prioritet Vlade Republike Hrvatske je poboljšati gospodarsku situaciju u Hrvatskoj i na tome svakodnevno radimo. Pokretanjem reformi i ulaganja i stvaranjem bolje poduzetničke klime u državi želimo ubrzati rast gospodarstva, stvarajući istodobno pravednu socijalnu državu koja štiti najugroženije građane.

U tim nastojanjima želimo otvoren i konstruktivan dijalog sa socijalnim partnerima jer samo zajednički možemo provesti ključne promjene nužne za boljitak naše domovine Hrvatske.

Njima ćemo postaviti temelje za dugoročni i održivi gospodarski rast koji donosi stvaranje novih radnih mjesta, bolje plaće, viši standard i u konačnici dostojanstven život od poštenog rada za sve hrvatske građane.

U ime Vlade Republike Hrvatske čestitam vam Međunarodni praznik rada!“

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković sudjelovat će na obilježavanju 21. obljetnice Vojno-redarstvene operacije 'Bljesak', u nedjelju, 1. svibnja 2016. godine, s početkom u 10.00 sati, u Okučanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:56