BILICE KOD ŠIBENIKA

PREOKRET U PRIČI KOJA JE JUTROS ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Vatrogasac koji je gasio požar dobio kaznu za parkiranje, šibenska policija brzo reagirala...

 
 Nikša Stipaničev / CROPIX, Facebook

Vatrogasci iz DVD-a Bilice kod Šibenika sinoć su na svom Facebooku objavili da im je policija nakon 20 sati provedenih na požaru zalijepila kaznu zbog nepropisnog parkiranja iako su na vozilu imali istaknutu oznaku 'vatrogasci'. Objava je izazvala veliko zanimanje na društvenim mrežama te su ju prenijeli i svi mediji.

'Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. šibensko-kninskoj koja je zalipila našem vozaču Ediju Mikulandri koji 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred DVD-a i uz to imao sluzbenu oznaku na vjetrobranskom staklu "VATROGASCI 193" te zaklonio nama pristup Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala', objavili su na svom Facebooku.

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor je za lokalni portal Šibenik IN danas objasnila kako nije bila riječ o vatrogasnom vozilu nego o osobnom vozilu jednog od vatrogasaca.

- Policija je sinoć u 18.40 sati od nepoznate osobe zaprimila dojavu da su kod zgrade općine u Bilicama vozila nepropisno parkirana. Izlaskom na teren zatečena su nepropisno parkirana vozila, među kojima je bilo i vozilo vatrogasca te je policijski službenik postupio sukladno zakonu. Policija će nadalje u kontaktu s vatrogascima utvrditi je li postojao valjan razlog zašto je vozilo vatrogasca bilo tamo parkirano i postupiti u skladu sa saznanjima - kazala je Kosor jutros za ŠibenikIN.

Policija je, čini se, brzo utvrdila sve činjenice jer su vatrogasci DVD-a Bilice oko 11h na svom Facebooku objavili kako je kazna ukinuta.

"Drago nam je izvijestiti vas da je PU šibensko-kninska promptno reagirala i iskoristila svoje zakonsko pravo te nakon ispitivanja svih okolnosti ukinula kaznu za nepropisno parkiranje napisanu našem članu. Hvala PU na brzoj reakciji i ispravljanju posljedica ovog nesporazuma", napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:38