GNJUSNI ČIN

PREPOZNAJE LI ITKO NEVJEROJATNO DRSKOG LOPOVA S OVE SNIMKE Bahati muškarac ukrao donacijsku kutiju u kojoj se skupljao novac za bolesnog Splićanina

Ukrao donacijsku kutiju
 Slobodna Dalmacija

Da mu baš ništa nije sveto zorno je pokazao nepoznati lopov u Splitu kojeg su nadzorne kamere uhvatile kako krade donacijsku kutiju s novcem prikupljenim za humanitarnu akciju "Vjeruj i djeluj".

Riječ je o akciji kojom se skuplja novac za Splićanina Andriju Lipanovića koji je prikovan za kolica otkako je u srpnju 2014. godine pao s krova kće dok je bio na poslu.

Upravo on Slobodnoj Dalmaciji ustupio je snimku na kojem se vidi kradljivac koji uzima novac namijenjen za skupocjeno "ReWalk" pomagalo koje bi Andriji promijenilo život. Andrija je preko udruge koju je pokrenuo htio pomagati i drugima kojima je potrebna takva skupocjena terapija, a iako nije poznato koliko je novaca drski lopov ukrao sigurno je da je u tom plemenitom cilju svaka kuna vrijedna.

- Budući da je ovaj lopov odlučio utjecati na živote brojnih kojima je ovo pomagalo jedina šansa da ponovo stanu na svoje noge i prohodaju, i budući da je ukrao novac koji su građani zaradili i darovali ga potrebitima, objavljujemo njegovu fotografiju u nadi da će ga netko prepoznati i prijaviti policiji - objavila je Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:08