POSAO ZA POLICIJU

PREVARANTICI DALA 8000 KUNA ZA SKIDANJE UROKA Nakon što joj je uplatila novac, žena koju je upoznala preko društvene mreže prestala se javljati

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2019. u 13:01

Osijek, 160519
Policija se na izvanrednoj konferenciji za medije pohvalila suradnjom 10 policijskih postaja i velikom zapljenom sintetickog kanabisa, vece kolicine novca, oruzja.
Na fotografiji: Zapljenjena droga, novac i oruzje.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / Ilustracija / CROPIX

Iznos od 8000 kuna uplatila je 50-godišnjakinja iz Virovitice prevarantici koja joj je preko društvene mreže poručila da joj može skinuti urok ili će u suprotnom umrijeti netko od njezinih bližnjih, no nakon uplate, više s tom nepoznatom ženom nije uspjela stupiti u kontakt pa je prijevaru prijavila policiji.

Virovitičko-podravska policija u utorak je priopćila kako je u ponedjeljak zaprimila dojavu 50-godišnjakinje da je prevarena od strane nepoznate osobe.

Ona je preko društvene mreže stupila u kontakt sa ženom koja joj se predstavljala kao osoba koja pomaže drugima u izlječenju raznih bolesti i skidanju uroka.

Rekla joj je da je na nju bačen urok koji ona može ukloniti, ili će u suprotnom netko od njezinih bližnjih preminuti.

Nakon što je 50-godišnjakinja pristala na zahtjev prevarantice, ona je od nje zatražila da joj prvo uplati 8000 kuna, što je ista i učinila.

Nakon uplate prevarena više nije mogla stupiti u kontakt s navedenom osobom, pa je policiji podnijela kaznenu prijavu zbog prijevare.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo