APEL ZA POMOĆ

PRIJATELJI U POTRAZI ZA MARKOM IZ DUBROVNIKA 'Otišao je raditi u hotel u Austriji, a onda nestao s lica zemlje. Mobitel mu nije u funkciji...'

 
 Nestali.hr

Dubrovčanin koji je u Austriju otišao trbuhom za kruhom, nestao je bez traga nakon što je u hotelu u kojem je radio dobio otkaz.

Prijatelji i obitelj ne mogu stupiti u kontakt s Markom Perkušićem već više od dva tjedna, stoga su putem društvenih mreža odaslali apel za pomoć u potrazi.

Informaciju o nestanku na Facebooku je objavila Zajednica Hrvata Beč.

'Dragi prijatelji,

Marko je do 25.03.2018 radio u Kuhotel by Rilano u mjestu Waidring blizu Kitzbühela. Nakon što je dobio otkaz, odlazi navečer tog 25.-og. Sljedećeg dana se javio iz Salzburga porukama putem Vibera, u kojima spominje Salzburgerhof hotel. Pretpostavka je da je tu možda prenoćio, ali dokaza nema.
Iza tog 26.03. više se nije ni javio, a od 27.03. ni mobilni telefon nije više u funkciji. Na nijednoj društvenoj mreži više ga nema.
Molimo Vas dragi prijatelji u slučaju da imate bilo kakvu informaciju da nam se javite na ili mobilni 00436606563287 Svaka informacija može biti od velike pomoći', napisali su njegovi prijatelji u apelu na Facebooku.

Informacije o 41-godišnjaku objavila je i Nacionalna evidencija nestalih osoba gdje stoji da je Marko slabije tjelesne građe, te da ima smeđe oči i crnu kosu.

Također, ako imate ikakve informacije o Perkušiću, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:27