NA DANAŠNJI DAN

Prije točno godinu dana nestala je Antonija Bilić. Policija: Da, provjeravali smo i podatke jednog vidovnjaka

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 07.06.2012. u 15:55

Andrija Lucic / CROPIX

Posljednji put 17-godišnja srednjoškolska učenica je viđena kako ulazi u kamion Dragana Paravinje na mostu preko Čikole

ŠIBENIK - Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić iz Krički pored Drniša nestala je na današnji dan prije točno godinu dana, a policija i dalje traga za nestalom djevojkom te se provjerava svaka informacija vezana uz njezin nestanak, kaže načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić.

Posljednji put 17-godišnja srednjoškolska učenica Antonija Bilić je viđena kako ulazi u kamion Dragana Paravinje na mostu preko rijeke Čikole, a potom joj se izgubio svaki trag.

Načelnik PU šibensko-kninske ističe kako policijska potraga neće prestati dok se Antonija ne pronađe, te dodaje kako se svaka informacija koju policija dobije, temeljito provjerava.

Tako su se provjeravali i neki podaci koje je policiji dostavio jedan vidovnjak, no dosad nisu pomogli istrazi.

Osim toga još uvijek i sami vršimo pretragu terena i radimo analizu kretanja Dragana Paravinje, osumnjičenog za počinjenje kaznenog djela, navodi Kostanić.

Na Županijskom sudu u Šibeniku traje sudski postupak protiv Paravinje kojega se sumnjiči da je pokušao silovati, a potom i ubio maloljetnu Antoniju, te njezino tijelo skrio.

Paravinja je djelo priznao pred srpskim istražnim tijelima, da bi pred hrvatskim pravosuđem sve zanijekao.

Kako bi izrazili potporu policiji u naporima da se Antonija Bilić pronađe, učenici i učitelji srednje škole "Ivana Meštrovića" iz Drniša, koju je pohađala i nestala djevojka, sutra će ulicama toga grada organizirati 'Mimohod nade'.

Izdvajamo