SRETAN KRAJ

PRONAĐENA ŽENA KOJA JE U SUBOTU BUSOM KRENULA IZ ZAGREBA U BERLIN Njezina kćer na Facebooku podijelila sretnu vijest, pronađena je u Beču

Željka Mendek
 Facebook

Zagrepčanka Željka Mendek koja je u subotu nestala na putu za Berlin, pronađena je u četvrtak u kasnim večernjim satima na autobusnom kolodvoru u Beču, obavijestila je širu javnost na svom Facebook profilu njezina kćer Ivana, prenosi portal CroExpress. Njezina objava više nije vidljiva na Facebooku.

Podsjetimo, Ivana je u nedjelju prijavila policiji nestanak majke, a obavijest o nestanku kći je objavila i na društvenim mrežama u grupama koje povezuju Hrvate koji žive izvan Republike Hrvatske.

Ivana je navela da je njezina majka iz Zagreba krenula u subotu uoči Uskrsa na put prema Berlinu. Ukrcala se na FlixBus na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, no u Berlin nije stigla. U nedjelju je prijavila nestanak majke, a kako ni hrvatska, ni njemačka, ni austrijska policija nije još obitelji pružila nikakve informacije, obavijest o nestanku kći je objavila i na Facebooku te podijelila po raznim grupama u nadi da će doći do kakve informacije.

Također je navela da je nešto prije Beča bila u kontaktu sa svojom sestrom, a kćer Ivanu osobno je pokušala dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju je naknadno kontaktirala jer je zahtjev za poruku u Messengeru stigao kasnije. Gospođa je Ivani rekla da je i njezina mama izašla u Beču, no nije sigurna da li se udaljila s kolodvora ili je bila samo na pauzi dok je bus stajao. Od tada joj se izgubio svaki trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:36