PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

'PROŠLA BAKA S KOLAČIMA' Škoro o Kolindi koja bi Bandiću darove nosila i u zatvor: 'Ovime šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.12.2019. u 18:37

CROPIX

Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Škoro

 

Nakon što je predsjednica Republike i kandidatkinja HDZ-a ta drugi mandat na Pantovčaku Kolinda Grabar-Kitarović u velikom intervjuu za Media servis u ponedjeljak izjavila da bi Milanu Bandiću, u slučaju da bude osuđen, u zatvor nosila kolače, s komentarom se na Facebooku javio nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

- Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal, napisao je Škoro na Facebooku.

- Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!, zaključio je Škoro na Facebooku status koji je naslovio 'Prošla baka s kolačima'.

 

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je 'kolače' spomenula odgovarajući na pitanje novinarke o kritikama zbog predsjedničina pjevanja na Bandićevom rođendanu.

Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje da mora biti toliko korektna da ostane ono što jest:

- Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno, izjavila je Grabar-Kitarović.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo