BOJE SE NAPADA NA LJUDE

Psi lutalice zaklali dvije bređe koze, treću teško ozlijedili, šokirana vlasnica: 'Pobjegao je tek kad sam počela vikati...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.02.2018. u 23:10

Josipovac, 120508.
Copor pasa lutalica u osjeckom prigradskom naselju Josipovac. Vlasnici svoje pse najcesce izbace na ulicu pred sezonu cijepljena protiv bjesnoce ili pred sezonu godisnjih odmora. Posto ljudima vise ne trebaju, psima ne preostaje nista drugo nego se okupiti u svoje psece zajednice - copore.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / Ilustracija / CROPIX

Psi lutalice već neko vrijeme siju strah među stanovnicima na području Tara i Vabrige u Istri, koji sve više strahuju od mogućih napada životinja, piše Glas Istre.

Naime, u šumici blizu meksičkog restorana, na cesti koja od Vabrige vodi prema autokampu Lanterna, psi su u srijedu ujutro zaklali dvije i ozlijedili jednu kozu na imanju Marije Košeto iz Tara.

Da situacija bude još gora, koze su, piše Glas Istre, bile bređe.

- Dvije koze bile su zaklane, a treća je još davala znakove života, dok ju je vučjak rastezao po podu. Kad sam počela vikati i kad me vidio, pobjegao je kroz rupu u ogradi. Sva u šoku nazvala sam policiju, veterinarsku službu, prijatelje... - rekla je Glasu Istre potresena vlasnica Marija Košeto.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo