NEVJEROJATNO

RAVNATELJICA DARUVARSKIH TOPLICA ZBOG KORONA-PARTYJA SMIJENJENA, ALI JE VRLO BRZO I NAGRAĐENA Dobila je novu odgovornu funkciju

 
 Bjelovar.live

Ako je vjerovati preslikama elektroničke komunikacije koja danas kola medijima, smijenjena ravnateljica Daruvarskih toplica Mira Zakora po razrješenju s dužnosti, do čega je došlo jer je dopustila da u sklopu njene ustanove, usprkos pandemiji, normalno radi ugostiteljski objekt, zapravo je nagrađena. I to funkcijom pomoćnice ravnateljice za financijsko poslovanje.

Tako barem proizlazi iz elektroničke komunikacije koju je Zakora navodno slala svojim kolegama, a u kojoj se zahvaljuje na suradnji te ih obavještava da od danas radi na novoj funkciji.

Ovu informaciju pokušali smo provjeriti kod same Zakore, ali se ona nije javljala na naše pozive.

V. d. ravnateljice Stojanka Lukačin u razgovoru nam je rekla da ne zna ništa o novoj funkciji bivše ravnateljice, kao i da ne može potvrditi autentičnost emaila.

" Ja ne znam ništa o tome da bi gdja. Zakora bila pomoćnica. No, takve odluke se ionako donose na višoj razini, o tome bi nešto trebalo znati upravno vijeće", kratko je kazala.

Pokušali smo stupiti u kontakt s predsjednicom Upravnog vijeća Snježanom Misir, ali ona se nije javljala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2022 03:51