KORONAVIRUS

RIJEČKA DVORANA MLADOSTI SPREMNA ZA KARANTENU Pripremljeno 80 ležajeva za prihvat ljudi, u Primorsko-goranskoj županiji 6 novozaraženih

Dvorana Mladosti u Rijeci

Riječka Dvorana mladosti opremljena je za prihvat ljudi, u organizaciji Crvenog križa Primorsko-goranske županije. Kapacitet je 80 ležajeva, s time da je na parteru postavljeno 40 ležajeva, tako da za svaki od njih postoji prostor od 30 četvornih metara. Iznad obje tribine postavljeno je po 20 ležajeva. Uz ležajeve ide i 80 setova posteljina s dekama.

Uz Dvoranu mladosti, za karantenu je pripremljeno i Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić, a studenti korisnici privremeno su preseljeni u naselje na Kampusu na Trsatu. U preseljenju su pomagali i članovi navijačke skupine Armada.

U Primorsko-goranskoj županiji zabilježeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, potvrdili su nam iz županijskog Stožera za civilnu zaštitu.

Broj oboljelih popeo se tako na 24. Tome valja prirodati jednu osobu koja je izliječena, a također, jedan pacijent kojemu je u PGŽ uzet uzorak već ranije je otišao u Sisak u sanmoizolaciju, a jedan u Istru. Za sada, kako kažu u Stožeru, stanje pacijenata je pod kontrolom i nitko nije kritično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:43